L’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge (Ciutadans), optarà a la reelecció

alcalde vilamarxant
L’lcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge. FOTO: PAU TINEO.

L’agrupació ho ha elegit candidat per a 2023

Xavier Jorge, actual alcalde de Vilamarxant, optarà a la reelecció després de ser elegit per unanimitat com a candidat a per a les eleccions municipals de 2023 pels afiliats de l’agrupació local.

Des de la formació taronja han valorat en un comunicat que “el suport de les bases de Ciutadans Vilamarxant és un aval per al treball que està realitzant Jorge a l’Ajuntament d’aquesta localitat al costat de la resta del grup municipal format al costat de Víctor Sanchís i Gabriel Castellano”.

“Per a nosaltres és molt important comptar amb el suport de les bases. És un reflex del que ens trobem en la gestió del dia a dia, ja que cada vegada més gent del poble comparteix la nostra manera de gestionar i, sobretot, la nostra idea de Vilamarxant”, ha afirmat Xavier Jorge.

El líder de Ciutadans va accedir a l’alcaldia de Vilamarxant a meitat d’aquesta legislatura després del pacte de govern aconseguit amb el PP després de les eleccions de 2019.

La decisió de la militància ha sigut traslladada a la direcció del partit perquè el candidat siga proclamat com a tal i per a poder concórrer a les eleccions “amb una candidatura treballada amb temps, responsable i sense improvisacions. En resum, una candidatura amb les majors garanties després de tota una legislatura com a líder del grup municipal”, apunten des de Ciutadans.

Xavier Jorge ha assegurat que “continuarà treballant només per i per a Vilamarxant,
per tots els seus veïns independentment del barri o urbanització on visquen i amb l’objectiu de millorar la seua qualitat de vida aplicant polítiques útils de centre, liberals i progressistes”.

“Per a mi és un orgull tornar a ser el candidat a l’alcaldia de Vilamarxant per Ciutadans i que els meus companys confien en mi per a liderar aquest projecte municipal” ha conclòs l’alcalde.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà