‘Compra i guanya a Vilamarxant’ sorteja 300 vals de compra de 30 i 50 euros

cartel vilamarxant

Fins al 5 de gener estarà activa la campanya

L’Ajuntament de Vilamarxant llança hui la campanya ‘Compra i guanya a Vilamarxant’ per a fomentar el consum en els comerços del municipi durant les festes nadalenques.

L’àrea dirigida per Víctor Sanchis, amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant, ha posat en marxa una campanya que pretén premiar i incentivar la compra en el comerç local.

La iniciativa permetrà posar en circulació 250 ‘boletos’ premiats amb 30 euros i altres 50 amb un valor de 50 euros, que seran repartits pels establiments comercials que s’adherisquen.

Del 9 de desembre al 5 de gener estarà activa la campanya en la qual participaran els comerços minoristes i del sector de la restauració de la localitat del Camp de Túria.

Les persones que obtinguen estos ‘boletos’ sabran a l’instant si està premiat accedint a la pàgina web www.envila.es. Si així ho fora, haurà de canviar el ‘boleto’ premiat a l’Ajuntament per un val de compra, que es podrà usar en l’establiment que el va entregar fins al 31 de març.

Víctor Sanchis, regidor de Promoció Econòmica, ha destacat esta innovadora proposta: “Volem que la nostra ciutadania es beneficie d’estos premis que ascendeixen a un total de 10.000 euros. El nostre objectiu és fomentar el consum en el nostre àmbit territorial i el Nadal és el moment perfecte per a fer-lo”.

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha convidat a la ciutadania a participar: “Les nostres veïnes i veïns tenen moltes raons per a comprar en els comerços del nostre poble. A més, ara, podran veure’s beneficiats per aquests premis que deuran també gastar-se en el nostre teixit comercial local”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà