Torna ‘Duel de veus’ a la recerca de l’artista total

duel de veus

El 20 de desembre s’enfronten els millors concursants de les dues primeres temporades

El concurs musical més exitós de la Comunitat Valenciana torna a la pantalla de la televisió d’À Punt de la mà d’Àlex Blanquer per a oferir, cada dimarts a la nit, dues hores d’espectacle garantit durant les pròximes cinc setmanes.

Duel de veus enfrontarà en aquesta temporada els millors artistes de les dues edicions anteriors per a trobar qui és “l’artista total” damunt de l’escenari.

El format del programa concurs serà un joc d’estratègia conduït per dos capitans de bandera: la cantant Samantha i el còmic Pere Aznar, convertits ara en assessors dels aspirants a “artista total”.

El jurat estarà integrat per tres coneguts professionals del món de la música: la valenciana Sole Jiménez, cantant, compositora i excomponent del grup Presuntos Implicados; el raper alacantí Arkano, que ja va participar en l’anterior edició; i la cantant i actriu Gisela, que va començar la seua carrera en la primera edició del concurs Operación Triunfo, ha treballat a la factoria Disney i ha participat dues vegades en el festival d’Eurovisión.

El plató 1 del centre de producció de programes de À Punt, acollirà de nou un decorat espectacular per a rebre les millors veus de la Comunitat Valenciana.

El dimarts 20 de desembre, a les 22 hores comença en À Punt la batalla final de Duel de veus per a buscar l’artista més complet de la Comunitat Valenciana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà