La mare del bebé degollat segueix hospitalitzada amb pronòstic reservat

La Guàrdia Civil treballa amb l’única hipòtesi, “excepte sorpreses”, que va ser l’autora de la mort

La mare del bebé degollat dilluns passat en Vilamarxant , principal sospitosa de la mort del menor, segueix hospitalitzada amb pronòstic reservat, segons han informat a EFE fonts de Sanitat.

La dona de 36 anys va resultar ferida per politraumatisme i trasllada a l’hospital La Fe de València després de llançar-se al buit des del terrat de l’edifici de l’habitatge familiar, on va ser descobert el cos sense vida del xicotet.

Fonts de la Guàrdia Civil han informat a EFE que les investigacions del cas continuen obertes i no s’ha pres encara cap mesura sobre la dona, ja que segueix hospitalitzada.

El grup d’homicidis de la Guàrdia Civil treballa amb l’única hipòtesi, “excepte sorpreses”, que la mare del bebé va ser l’autora de la seua mort, per les evidències trobades fins al moment, segons fonts de la investigació.

L’Ajuntament de Vilamarxant va decretar el dilluns dos dies de dol oficial i la corporació municipal i els veïns van guardar aquest dimarts un minut de silenci a la portes de l’ajuntament en record del menor i per a mostrar la seua “repulsa” davant fets com aquest.

El seu alcalde, Xavier Jorge, va informar que a l’Ajuntament no consta cap expedient sobre una possible atenció de la dona en els serveis municipals per problemes de salut mental, o en el sistema VioGén sobre violència de gènere en l’àmbit familiar.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà