Nicasio Tortajada, candidat a l’alcaldia a La Pobla de Vallbona per Contigo

Nicasio Tortajada

L’elecció ha comptat amb el suport majoritari dels militants presents en l’acte de votació

Contigo Somos Democracia ha triat a Nicasio Tortajada com a candidat a l’alcaldia de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona per a les pròximes eleccions locals que tindran lloc el pròxim 28 de maig. L’elecció de Tortajada s’ha produït mitjançant un sistema obert de primàries al qual s’ha presentat, únicament, la candidatura de Tortajada.


L’elecció de Nicasio Tortajada ha comptat amb el suport majoritari dels militants presents en l’acte de votació amb l’objectiu de presentar una candidatura local a la Pobla de Vallbona. D’aquesta manera, Tortajada passa d’ocupar el segon lloc en la llista de les eleccions de l’any 2019 a encapçalar la candidatura dels pròxims comicis.


La celebració de la reunió dels militants ha servit, a més, per a renovar la comissió executiva local de Contigo Somos Democracia de la Pobla de Vallbona, en la qual Nicasio Tortajada serà el president; Tomás Roig serà el secretari general; Ricardo Hernández ocuparà el càrrec de tresorer, mentre que Sandra Pastor, Juana Iglesias i María Crespo seran les vocals.


El candidat de Contigo a l’alcaldia de la Pobla de Vallbona, Nicasio Tortajada, ha afirmat que amb la presentació de la llista “guanya la festa de la democràcia al nostre poble, treballarem amb molta il·lusió i humilitat per tots els veïns, sense ambicions personals i amb un gran compromís d’equip amb tots els nostres veïns”.


Tortajada ha avançat alguns dels temes sobre els quals incidirà Contigo en les pròximes eleccions locals, “amb una especial atenció en la millora de l’educació, amb centres escolars més segurs i lliures de violència o conductes nocives, una millora de la sanitat amb un altre centre de salut per a atendre la demanda incipient de la localitat i un reforçament dels serveis socials, a més de la millora de les comunicacions i infraestructures viàries, entre altres”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà