Presó per a la dona que va donar mort al seu bebé a Vilamarxant

policia local vilamarxant

La dona es troba ingressada a l’Hospital La Fe

El titular del Jutjat d’Instrucció 20 de València ha decretat l’ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança de la dona que presumptament va matar al seu bebé en Vilamarxant el passat 27 de febrer i es va llançar al buit des del terrat d’un edifici.

Segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat, una vegada comunicada la detenció de la dona, el magistrat del jutjat de guàrdia de València es va desplaçar al costat de la comissió judicial a l’Hospital de La Fe, on la dona es troba ingressada, i va adoptar aquesta mesura cautelar.

Després d’aquesta actuació, el Jutjat d’Instrucció 20 de València s’ha inhibit de la causa en favor del Jutjat d’Instrucció número 1 de Llíria, que és el competent en aquesta investigació perquè tenia ja diligències prèvies obertes per aquests fets, per un presumpte delicte d’assassinat.

S’investiga si la mare va donar mort al bebé amb una arma blanca, amb el qual li va ferir en el coll, i després es va precipitar al buit des del terrat del seu habitatge.

Després de llançar-se al buit, la dona, de 36 anys d’edat, va ser atesa per politraumatisme i traslladada a l’hospital la Fe de València.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà