InfoTúria i À Punt celebren la jornada Cadena de Valor del Camp de Túria: ‘Música: festivals i bandes’

jornada bandas vilamarxant

El 24 de març a les 19 hores a la Casa de la Cultura de Vilamarxant

El periòdic InfoTúria, al costat de la televisió autonòmica À Punt, i amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vilamarxant, l‘Ajuntamen de Llíria i de Caixa Popular celebrarà el 24 de març a Vilamarxant la jornada ‘Música: festivals i bandes’ al Camp de Túria.

La trobada de bandes de música de la comarca coincideix amb la celebració aquest any del centenari de la Unió Artística Musical de Vilamarxant i abordarà, a través dels seus protagonistes, la situació de les societats musicals de la comarca, algunes de les quals són referents en el panorama artístic de la Comunitat Valenciana.

Comptarà amb la participació de l’alcalde de Vilamarxant, Xavier Jorge; el primer edil de Llíria, Joanma Miguel; el responsable de la secció de bandes de música de Caixa Popular, José Maties; la directora adjunta de Música i Cultura Popular Valenciana de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports, Marga Landete, i el cap de programes de À Punt, Borja Flor; a més de representants la Diputació de València; i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV).

Se sumaran representats de les societats musicals de la comarca de Camp de Túria i d’altres municipis de la provincia.

La jornada servirà també per a conéixer l’oferta musical a la comarca al llarg d’enguany a través dels concerts programats en els municipis.

L’acte, obert al públic, se celebrarà a partir de les 19 hores a la Casa de la Cultura de Vilamarxant i podrà seguir-se en directe via streaming.

La direcció de la jornada i la moderació de la sessió la durà a terme el periodista Pedro Sánchez.

Dia: 24 de març de 2023 Lloc: Casa de la Cultura (Plaça de la Constitució, 8, Vilamarxant). Hora: 19 hores.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà