L’exregidor Voro Golfe encapçala la llista de Compromís i EU a Vilamarxant

pacto Compromis EU

Mantenen contactes amb Podem perquè se sume a l’acord

Compromís per Vilamarxant i Esquerra Unida han acordat presentar-se junts a les eleccions municipals del 28 de maig a Vilamarxant. Les dos formacions polítiques han sumat forces amb l’objectiu d’oferir a la població una opció d’esquerres, progressista, valencianista, ecologista, feminista i sensible al benestar dels animals que il·lusione i mobilitze l’electoratde Vilamarxant.

“Moltes persones ens han demanat que férem possible aquesta aliança, perquè les dos forces polítiques tenim, entre sí, més coincidències programàtiques que diferències” ha assegurat Voro Golfe, exregidor de Compromís i candidat a l’alcaldia.

En 2019, els dos partits van concórrer per separat a les eleccions locals de Vilamarxant i van aconseguir 850 vots. Compromís va obtindre dos regidors i EU no va aconseguir representació en l’Ajuntament.

Compromís per Vilamarxant i Esquerra Unida presentaran públicament l’acord electoral el pròxim divendres, 31 de març, a les 19.30 hores a la Casa de la Cultura de Vilamarxant.

“No donem per tancada la coalició; mantenim contactes amb Podem perquè també se sume a l’acord. Seria molt positiu per a Vilamarxant que, finalment, aconseguirem presentar una única candidatura municipal integrada per les tres formacions”, assegura Golfe, que va ser regidor en la legislatura 2015-2019.

Vicky Piñero, militant d’Esquerra Unida, afirma que “concorrem junts a les eleccions per generar més il·lusió entre els votants d’esquerra. El nostre objectiu és fer polítiques que tinguen un impacte positiu en totes les franges d’edat de la població. Volem  governar amb planificació, transparència, empatia, proximitat i diàleg amb les persones i les associacions, fent un bon ús dels diners públics i optimitzant les infraestructures municipals i el capital humà de l’Ajuntament”

Segons Juan Ponce, diputat de Compromís a les Corts Valencianes i que també formarà part de la candidatura, “si alguna cosa ha caracteritzat l’equip de govern de PP i Cs és la falta de sintonia entre els dos partits i la descarnada competència entre els líders de les respectives formacions de dreta per eixir en les xarxes socials més que el seu soci i alhora contrincant. Tant l’alcalde del PP com el de CS han exercit un culte desmesurat i sovint patètic a la persona, convertint qualsevol notícia generada pel gabinet de comunicació – pagat, no se’ns oblide, amb els diners de tota la població – en un instrument de propoganda al servei dels seus interessos personals i no al servei del bé general de Vilamarxant”.

Amb aquesta candidatura, segons Rosa Álvarez, que anirà com a independent en la llista, “estem convençudes que Vilamarxant tindrà, per fi, un govern totalment d’esquerres, dedicat a fer polítiques de proximitat i allunyat del populisme i de la política del pa i circ, tan pròpia de Cs i PP”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà