Vilamarxant aprova un pressupost de 9 milions d’euros

Els comptes han augmentat més de 450.000 euros

El ple de l’Ajuntament de Vilamarxant ha aprovat un pressupost de 9.218.788,70 euros per a l’any 2023, la qual cosa suposa un increment de més de 450.000 euros respecte al de l’any passat.

Els representants del PP i de Ciutadans van votar a favor d’aquests comptes que creixen 9% en relació a les de fa un any i els regidors del PSPV i Compromís van votar en contra.

Els comptes llancen un increment d’un total de 459.979,11 euros de despesa corrent i serveis, que se centren principalment en les millores que es duran a terme en el municipi de Vilamarxant en breu espai de temps.

El nou contracte de recollida de residus i neteja viària, l’increment dels subministraments de llum o gas, entre altres, i el servei de consergeria de la Bassa Barreta per a oferir assistència a tots els turistes de Rodanes seran algunes de les millores que es presentaran prompte.

Les principals inversions que es presenten en els comptes anuals de 2023 se centraran en l’adequació i asfaltat de camins i carrers per a completar la fase III, que està pressupostat en 148.000 euros.

L’enllumenat i senyalització de les urbanitzacions del terme, valorat en 67.000 euros, la construcció de la senda adaptada, pressupostada en 70.000 euros, i la millora del cementeri municipal, valorat en 48.000 euros, són unes altres de les inversions previstes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà