Els ferits en l’explosió de la pirotècnia tenen cremades en el 75 i 30% del seu cos

L’esclat, que s’ha sentit en el nucli urbà de Vilamarxant, a uns 5 quilòmetres

Els ferits en l’explosió registrada aquest dijous en la Pirotècnia del Mediterrani, a Vilamarxant, són dos homes de 58 i 61 anys amb cremades en el 75% i el 30% de la seua superfície corporal, respectivament.

Segons ha comunicat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU), els dos ferits ja estan ingressats a l’hospital La Fe de València, on se’ls tracta de les cremades patides. Al primer d’ells se’l considera com a gran cremat.

Aquest ferit ha sigut estabilitzat per un equip mèdic del SAMU i evacuat en helicòpter, mentre que l’altre ha sigut traslladat en una ambulància de suport vital bàsic amb equip mèdic d’atenció primària.

L’explosió, segons ha explicat l’alcalde de la localitat, Héctor Troyano, s’ha produït en una de les casetes aïllades on es fabriquen els productes pirotècnics, i els enderrocs de la mateixa han quedat escampats per la zona, la qual cosa dona compte de la virulència de l’esclat, que s’ha sentit en el nucli urbà de Vilamarxant, a uns 5 quilòmetres.

A més de diverses dotacions del Consorci Provincial de Bombers, en la zona també treballen especialistes del grup d’Intervenció d’Armes i Explosius de la Guàrdia Civil per a determinar les causes de l’explosió

Segons la Guàrdia Civil, l’explosió es va produir sobre les 8.50 hores en una caseta on es preparava un castell de focs artificials i va afectar una altra caseta pròxima.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà