Dos detinguts pel cultiu de marihuana en una nau industrial a Vilamarxant

S’han intervingut 1.200 plantes amb un pes de 614 quilograms

Agents de la Policia Nacional ha detingut a Vilamarxant a dos homes d’origen albanes, de 25 anys, per un presumpte delicte contra la salut pública. El registre de la nau industrial va permetre desmantellar una plantació de marihuana on s’han intervingut 1.200 plantes de marihuana en avançat estat de floració amb un pes total de 614 quilograms.

Les investigacions es van iniciar per part de la Brigada Provincial de Policia Judicial de València després de tindre coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana indoor en una nau industrial del Polígon.

Després de diverses perquisicions els agents van establir un dispositiu de vigilància en els voltants de la nau, comprovant que hi havia un constant soroll de ventiladors a més d’una forta olor de marihuana i que els consums elèctrics no corresponien amb l’aparent inactivitat d’aquesta.

Fruit de les investigacions dutes a terme es va efectuar un operatiu policial d’entrada i registre localitzant-se a l’interior de la nau una plantació indoor de marihuana amb gran quantitat de plantes en avançat estat de floració.

En total s’han intervingut 1.200 plantes de marihuana amb un pes total de 614 quilograms i diversos útils per al cultiu d’aquesta substància com 251 balastos, 56 ventiladors, 254 llums,17 aparells d’aire condicionat, 20 compressors i 8 filtres d’aire.

Els arrestats, un d’ells amb antecedents previs per fets similars, ja han sigut posats a disposició judicial.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà