La Grossa de Nadal reparteix 40 milions d’euros a Vilamarxant

Vicente i Elodia han venut el 88.008

Vicente Palop i la seua dona Elodia Carlón, propietaris de l’Administració número 1 de Vilamarxant han sigut aquest divendres doblement premiats, en repartir 40 milions de la Grossa en el seu primer sorteig de Nadal, del qual ells i els seus familiars porten també “quatre o cinc dècims”.

La notícia l’ha donada la sogra de Vicente, que quan els xiquets de Sant Ildefons han cantat el primer premi, el 88.008, ha eixit de l’administració a buscar al seu fill, que estava esmorzant en un bar situat al costat del local després d’assistir al festival de Nadal de la seua filla.

“A part de donar el gros ens ho hem donat a nosaltres mateixos” ja que “els meus pares, els meus sogres, nosaltres, tenim tots un número, quatre o cinc dècims en la família”, ha celebrat entusiasmat Vicente en declaracions a EFE.

gordo navidad vilamarxant

Assenyala que encara no ha pogut revisar les xifres ja que es va retornar una part dels dècims, i la resta (un centenar) es va vendre tot en finestreta.

“És el primer any que tenim l’administració, l’obrim al gener d’enguany, i era el nostre primer nadal” al capdavant del despatx, indica.

L’administració de Vicente i Elodia es troba en la plaça principal del municipi, al costat de l’Ajuntament, i han sigut nombrosos els veïns que s’han acostat al local després de conéixer-se la notícia per a festejar el premi, llançant una traca i brindant amb botelles de vi.

Vicente ha agraït que el premi haja estat tan repartit: “Ajudarem a molta gent i damunt ens ho hem donat a nosaltres. Millor no podia ser”, ha festejat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà