Detingut el presumpte autor de diversos robatoris a les urbanitzacions de Vilamarxant

La Policia Local denúncia als autors de abocaments il·legals

La Policia Local de Vilamarxant ha detingut al possible autor dels robatoris que van tindre lloc fa unes setmanes en el municipi i que van afectar, especialment, a la urbanització La Rodana.

Aquesta persona va ser arrestada uns mesos arrere quan se la va identificar a través d’unes gravacions en les quals apareixia cometent fets similars. Després de
vincular aquests successos amb els més recents, la Policia Local ha pogut procedir, finalment, a la detenció del subjecte en qüestió.

Després d’intensificar els controls policials a les urbanitzacions, i gràcies a la col·laboració del veïnat, ha sigut possible identificar a altres tres persones implicades en altres robatoris de les mateixes característiques.

Els fets ja estan sent investigats per la Guàrdia Civil amb la finalitat de dur a terme
les detencions pertinents.

D’altra banda, la Policia Local ha informat que recentment s’ha identificat també als responsables de tres abocaments il·legals que s’han realitzat en diferents localitzacions del municipi.

Aquestes persones ja han sigut denunciades i informades de la sanció a la qual s’enfronten, segons el que estableix l’article 103 apartat H de l’Ordenança de Seguretat i Convivència Ciutadana, així com en la Llei 3/1993 de 9 de desembre, forestal de la Comunitat Valenciana, sobre depositar en els espais públics mobles i objectes fora dels llocs, dates i horaris autoritzats, la quantia dels quals oscil·la entre els 300 i els 100.000 euros.

L’alcalde de Vilamarxant, Héctor Troyano, ha afirmat que des de l’ajuntament continuaran treballant en la mateixa direcció per a “garantir la seguretat i el benestar del veïnat, actuant de manera coordinada amb els diferents cossos de seguretat del municipi, posant l’accent en la prevenció i en l’eficàcia a l’hora de donar resposta i atallar aquestes situacions perquè les persones afectades recuperen la normalitat al més prompte possible”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà