Mirall presenta el seu programa educatiu i social per a la visualització del col·lectiu LGTB

La primera associació LGTB de Camp de Túria celebra el pròxim 3 de febrer un ‘sopar de germanor’ comarcal en Ribarroja de Túria

El passat 10 d’octubre naixia la primera associació en defensa dels drets del col·lectiu LGTB de la comarca. Mirall Camp de Túria es presentà ahir davant els veïns de Vilamarxant en un acte celebrat en la Casa de la Cultura de la localitat.

El president de Mirall Camp de Túria, Victor Manuel Serra, amb membres de la corporació municipal, iniciaren el debat sobre com enfrontar un problema comú entre el col·lectiu: la visualització i la tolerància social.

Els joves van centrar el debat, ja que són el grup de població més indefens, no solament per ser generalment més insegurs a l’hora d’identificar la seua sexualitat, sinó perquè que necessiten major assistència per a conèixer les eines disponibles que visualitzen la seua situació.

Amb aquest objectiu, entre uns altres que inclouen a tota la societat, Mirall desplega el seu treball en diferents àrees, des de l’educativa, a través de la gestió de donacions de llibres sobre el tema a les biblioteques de la comarca, fins a la social, mitjançant jornades i tallers que permeten a les persones LGTB i les seues famílies conèixer els seus drets.

En aquest sentit, i dins de la seua agenda de treball, Mirall preveu dos grans actes: un ‘sopar de germanor’ el pròxim divendres en Riba Roja de Túria i una gala el 5 de març a la Pobla de Vallbona per a recaptar fons que ajuden al creixement de l’associació i els seus programes.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà