Vilamarxant ret homenatge al pilotari Roberto Monrabal

Roberto Monrabal

S’ha retirat després de 16 anys de carrera

L’Ajuntament de Vilamarxant ha volgut retre un merescut homenatge a Roberto Monrabal, un dels esportistes més llorejats de la localitat i que va anunciar la seua retirada de l’esport professional fa escasses setmanes, després de 16 anys de carrera demostrant un nivell excel·lent.

Monrabal, natural de Vilamarxant, va aconseguir els seus grans èxits en la modalitat d’escala i corda. Va ser campió de promoció de Caixa Popular en els anys 2008 i 2009, es va adjudicar el títol de la Copa Diputació el 2013 i subcampió un any més tard. També es va coronar en la Lliga Professional en les temporades 2013-14 i 2016-17, i va ser campió de la Copa Diputació d’Alacant en la campanya 2014-15 i de l’Individual sub-23 el 2012.

Roberto Monrabal


A més, el jugador ha estat sempre vinculat a la promoció de la pilota valenciana al seu municipi i ha contribuït a fomentar l’esport autòcton de la Comunitat Valenciana entre els més xicotets, visitant a sovint els centres escolars. En definitiva, s’ha convertit en un referent a la comarca del Camp de Túria.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports de Vilamarxant, ha volgut reconéixer l’excel·lent trajectòria de Monrabal: “Ha sigut un dels grans de la pilota valenciana en els últims anys. Des que debutara en 2005 ha portat el nom del nostre poble a tots els racons de la Comunitat Valenciana, en els quals ha aconseguit importants èxits”.

“Roberto Monrabal mereix el reconeixement de tot el nostre poble. Ell ha sigut el gran ambaixador de la pilota valenciana en les dues últimes dècades i segur que molts dels joves de Vilamarxant ho prenen com l’exemple a seguir en este moment en el qual la pilota torna a viure un gran moment en el municipi”, ha afegit Castellano.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà