El GE Veterans Vilamarxant brilla en el Campionat de Intercomunitats de Futbol

Veterans Vilamarxant

El conjunt del Camp de Túria va disputar aquest torneig a nivell nacional a Gijón

El conjunt de Vilamarxant, després d’un viatge de més de deu hores, va començar la competició amb una brillant victòria enfront de la Hermandad Botorrita de Saragossa per 1-2 després de remuntar el gol aragonés encaixat en els primers minuts del partit.

En el segon partit, el GE Veterans Vilamarxant no va tindre fortuna de cara a la porteria contrària. I, pese realitzar el millor partit del campionat, va acabar claudicant per 1-2 contra el Veteranos Levante Planas de Barcelona.

Finalment, el GE Veterans Vilamarxant no va poder aconseguir el passe a la final, ja que, pese a l’esforç realitzat, no va poder superar al Sidreía Los Pomares de Gijón. L’equip de Vilamarxant necessitava véncer per dos gols però va acabar caient per un ajustat 1-0 enfront del conjunt que acabaria proclamant-se vencedor de la cita esportiva.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports, ha aplaudit el gran treball realitzat per l’equip de Vilamarxant: “Estem molt orgullosos de l’esforç i el joc desplegat pel GE Veterans Vilamarxant que va estar molt prop de jugar la gran final. Sabem l’esforç que suposa un viatge de deu hores i jugar tres partits en un cap de setmana i, per això, cal destacar el bon paper dels nostres”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà