El GE Veterans Vilamarxant brilla en el Campionat de Intercomunitats de Futbol

Veterans Vilamarxant

El conjunt del Camp de Túria va disputar aquest torneig a nivell nacional a Gijón

El conjunt de Vilamarxant, després d’un viatge de més de deu hores, va començar la competició amb una brillant victòria enfront de la Hermandad Botorrita de Saragossa per 1-2 després de remuntar el gol aragonés encaixat en els primers minuts del partit.

En el segon partit, el GE Veterans Vilamarxant no va tindre fortuna de cara a la porteria contrària. I, pese realitzar el millor partit del campionat, va acabar claudicant per 1-2 contra el Veteranos Levante Planas de Barcelona.

Finalment, el GE Veterans Vilamarxant no va poder aconseguir el passe a la final, ja que, pese a l’esforç realitzat, no va poder superar al Sidreía Los Pomares de Gijón. L’equip de Vilamarxant necessitava véncer per dos gols però va acabar caient per un ajustat 1-0 enfront del conjunt que acabaria proclamant-se vencedor de la cita esportiva.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports, ha aplaudit el gran treball realitzat per l’equip de Vilamarxant: “Estem molt orgullosos de l’esforç i el joc desplegat pel GE Veterans Vilamarxant que va estar molt prop de jugar la gran final. Sabem l’esforç que suposa un viatge de deu hores i jugar tres partits en un cap de setmana i, per això, cal destacar el bon paper dels nostres”.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.