Torna el cinema d’estiu a Benaguasil

cine estiu benaguasil

Els veïns de Benaguasil podran gaudir d’una nova edició del Cinema d’Estiu, a partir del pròxim divendres dia 8 i fins al dia 29 de juliol. Es tracta d’una proposta impulsada per l’Ajuntament i orientada al públic familiar amb la qual gaudir de les nits d’estiu passant una agradable jornada cinematogràfica a l’aire lliure.

En aquesta ocasió, el cinema d’estiu manté la seua línia i opta per projectar pel·lícules de caràcter infantil i familiar, aptes per a tots els públics. La programació s’inaugurarà amb la pel·lícula de superherois «Wonder woman». El divendres 15 serà el torn de la pel·lícula d’animació «Pinotxo», mentre que el 22 el film que es projectarà serà «Doctor Dolittle», tancant el cicle la pel·lícula d’aventures «Sonic 2».

Com en les anteriors edicions, l’Ajuntament instal·larà una pantalla gran en la Plaça Major per a oferir els quatre films programats en aquesta nova edició. Amb aquesta iniciativa es pretén acostar el cinema a la població i fomentar les relacions entre els veïns, que segur gaudiran de vetlades en bona companyia sent espectadors d’entretingudes pel·lícules d’estrena.

Cada divendres a les 22:00h en la Plaça Major els veïns tenen una cita amb el cinema d’estiu, una bona opció per a gaudir de manera distesa de les nits estivals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà