Vilamarxant, llest per a la final de la Copa Caixa Popular d’Escala i Corda

trinquet vilamarxant

El dissabte a les 17.30 hores en directe per À Punt

El Trinquet de Vilamarxant ja està preparat per a acollir el dissabte (17.30 hores en directe per À Punt) la gran final de la Copa Caixa Popular d’Escala i Corda que disputaran les parelles formades per Soro III i Nacho, representant a Benidorm, i Marc i Santi, de Montserrat.

En les últimes setmanes, el recinte esportiu municipal ha patit una important rehabilitació per part de l’Ajuntament de Vilamarxant per a deixar-lo en perfectes condicions per a acollir la cita esportiva, una de les més importants del calendari autonòmic.

De fet, s’ha polit el sòl de la pista, s’han pintat les parets i canviat les lones laterals per a acollir la quinzena edició d’esta cita esportiva, que reunirà els millors especialistes de la modalitat d’escala i corda.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports, ha explicat que l’Ajuntament continua amb el seu afany de “posar en el mapa a Vilamarxant amb la celebració d’importants cites esportives”.

“La pilota valenciana sempre ha sigut una de les disciplines amb major seguiment en el municipi i la disputa de la Copa Caixa Popular d’Escala i Corda és un esdeveniment perquè torna a posar de rellevància la importància del nostre trinquet conegut com la Catedral del Túria”, ha agregat el regidor.

Finalment, Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha convidat a la ciutadania a omplir el recinte: “Viurem una de les grans partides de l’any d’escala i corda i tenim l’oportunitat de disfrutar-la en directe al nostre poble”.

“Estem convençuts que la final de Copa serà un dels grans moments de l’any a Vilamarxant. Les dos parelles que representen a Benidorm i Montserrat ens faran disfrutar de l’esport autòcton de la Comunitat Valenciana”, ha acabat el primer edil.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà