Vilamarxant, seu del campionat autonòmic de ciclisme juvenil

Es disputarà el pròxim 30 d’abril

Els millors ciclistes en categoria juvenil de la Comunitat Valenciana prendran el 30 d’abril el terme municipal de Vilamarxant amb motiu de la celebració del Campionat Autonòmic de la categoria.

La localitat del Camp de Túria tornarà a vestir-se de gala per a acollir una de les cites més importants del calendari autonòmic ciclista. Esta serà l’oportunitat perfecta per a viure una competició amb les grans promeses de ciclisme de la Comunitat en un circuit perfecte per a disfrutar del ciclisme en esplendor.

L’Ajuntament de Vilamarxant, a través de la regidoria d’Esports, participarà en l’organització de la competició autonòmica de la qual eixirà el campió de la Comunitat Valenciana de la present temporada.

Gabriel Castellano, regidor d’Esports, ha insistit en el treball que es realitza en l’àrea per a “recuperar el terreny perdut i tornar a situar a Vilamarxant en el centre d’atenció de l’esport, en general, i del ciclisme, en particular”.

“De nou, el millor ciclisme autonòmic tornarà a Vilamarxant gràcies a la col·laboració estreta amb la Penya Ciclista que sempre ha fomentat l’exercici entre la ciutadania”, ha agregat.

Xavier Jorge, alcalde de Vilamarxant, ha explicat la important labor que s’està fent des del Consistori: “Des de l’equip de govern treballem per a donar a conéixer a Vilamarxant en qualsevol vessant o àrea. I l’àrea d’Esports, en concret, està fent un gran esforç per a tornar a convertir a Vilamarxant en un referent organitzatiu en esports com la pilota valenciana, l’atletisme o el ciclisme, entre altres disciplines”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà