Víctor Navarro torna com a candidat del PSPV a l’alcaldia de Nàquera

pspv naquera

Encapçalaran amb l’exregidor la llista la regidora Rebeca Ibáñez i l’independent Francisco Colomer

L’exregidor i actual secretari general dels socialistes de Nàquera, Víctor Navarro, serà el candidat del PSPV a l’alcaldia en les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

Encapçalaran amb ell la llista electoral la regidora i portaveu del grup municipal Rebeca Ibáñez i l’independent Francisco Colomer.

L’agrupació socialista de Nàquera ha escollit a Navarro com a cap de llista amb el suport “total i absolut” dels militants per a postular-se com a alcaldable en l’assemblea que va tindre lloc el passat cap de setmana,

Després d’un parèntesi de quatre anys, el socialista torna a la primera línia de la política local que va deixar després de la ruptura del pacte de govern amb UPdN la passada legislatura.

El govern de coalició Víctor Navarro va ser tinent d’alcalde i regidor de Festes, Cultura, Joventut, Urbanisme, Patrimoni, Agricultura i Educació entre els anys 2011 i 2017, fins que l’actual alcalde, Damián Ibáñez, va trencar el pacte amb els socialistes.

Els llocs d’eixida de la llista electoral els ocuparan la regidora i portaveu del grup municipal Rebeca Ibáñez, i l’independent Francisco Colomer, com a número dos i tres respectivament.

Les altres dos regidores Inmaculada Ibáñez i Elisa Martínez formaran part de la llista electoral.

El ja candidat socialista a l’alcaldia de Nàquera ha manifestat que “sent un gran orgull per tindre de nou l’oportunitat de treballar pel meu poble en primera línea”, ha agraït “la confiança dipositada en ell per part dels seus companys de partit” i espera “estar a l’altura del que mereix el millor poble del món”.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà