La tercera etapa de la Volta a la Comunitat arriba a Vilamarxant

El pròxim divendres hauran desviacions i talls al trànsit des de les 15.00 hores

La tercera etapa de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana entre Canals y Riba-roja de Túria arribarà el pròxim divendres a Vilamarxant en el seu recorregut, d’un total de 163 quilòmetres.

Des de les 15.00 hores i fins el final del pas de tots els ciclistes, la Policia Local i Protecció Civil realitzaran corts i desviacions al trànsit en els principals carrers de Vilamarxant, en concret les que tenen eixida a la carretera CV-32 en direcció Riba-roja de Túria a Pedralba, que romandrà també tallada a qualsevol vehicle.  

Segons l’organització, el primer recorregut de l’escamot de ciclistes farà el seu pas per la localitat des de la CV-37 cap a la CV-370, des de les 15.25 hores aproximadament.

A partir de les 16.09 hores, els primers ciclistes faran la seua entrada de nou a Vilamarxant a través de la carretera de Llíria, girant cap a la CV-37 novament en direcció a Riba-roja de Túria.

Aquesta nova edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana compta amb ciclistes reconeguts, tals com Nairo Quintana, últim guanyador de la Volta Ciclista a Espanya, així com els germans Herrada, Wout Poels o Donen Martin.

1 Comment

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.