La discogràfica de Benaguasil ‘Mésdemil’ celebra el seu cinquè aniversari amb una festa a Benissanó

5é aniversari de Mesdemil, segell discogràfic de Benaguasil, comarca del Camp de Túria

 

Mésdemil és un segell discogràfic valencià, amb seu a Benaguasil que va nàixer l’any 2008 quan Andreu Laguarda (músic i tècnic de so) va decidir embarcar-se en l’aventura de muntar-se un estudi de gravació a casa i començar a editar discos i a fer management de grups. Ara, cinc anys després, volen celebrar-ho amb música en Valencià i de la comarca.

 

Pau Tineo

 

La festa d’aniversari tindrà lloc el proper 5 d’octubre de 2013 a partir de les 20h a l’Amfiteatre de Benissanó. En aquesta ocasió tan especial, quatre grups Mésdemil presentaran els seus nous treballs: Jerga Lírica(Llíria), Make Some Are Us (Riba-Roja), El Trineu Tanoka (Benissanó) i Pepet i marieta (Benicarló).

 

Avui dia, Mésdemil ja no es dedica al management i ha centrat la seua activitat en la gravació i edició discogràfiques. Molta gent ha passat per la casa, fins a conformar-se l’equip actual, amb Andreu Laguarda (so i producció), Tubal Perales (imatge, disseny web i vídeo), Carme Laguarda (comunicació) i Ivan Tamarit, Andreu Hernández i Carmen Navarro (so i llums directes).

 

Mesdemil és un segell independent i alternatiu que edita tant els treballs que han estat creats al seu estudi, com altres que consideren interessants i als quals volen donar suport. I quan parlem d’editar ens referim a que s’ocupen de tot el procés: des de la gravació a la fabricació dels CDs, passant pel seu disseny i promoció.  Es un segell jove, que aposta pels grups emergents i per la diversificació, intentant no centrar-se en cap estil ni en cap llengua en concret, si bé és veritat que la majoria de grups que han passat canten en valencià, però és la qualitat, l´originalitat i l´energia dels grups el que prima per per damunt de tot! . 

En els cinc anys d’història s’han editat gairebé 70 referències de grups d’estils molt variats.

 

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en