Misteris de sa vida, segon treball del grup Donallop

El nou treball de Donallop està editat pel segell Més de mil

El segell discogràfic de Benaguasil Mes de mil edita el segon disc d’estudi del duet mallorquí Donallop. El grup de les illes balears s’ha donant a conèixer de manera interrompuda aquests darrers anys amb multitud de gires i bons treballs. En aquesta ocasió vénen a presentar-nos el seu darrer treball Misteris de sa vida.

Joana Pol i Pere Bestard, components del grup Donallop, acompanyats de baix, bateria i teclats, donen vida a aquest nou LP ple de melodies intimes que no perden la intensitat de les seues harmonies vocals. Ara els sintetizadors també agafen protagonisme, permetent al duet jugar amb les intensitats i els matisos de cada cançó.

Pel que fa a les lletres, a Misteris de sa vida, trobem “aquelles preguntes sense resposta que guien la nostra existència, una recerca sense fi per trobar-se un mateix i retrobar l’altre. Una consciència de la finitud i del pas del temps, i de com a través del dolor i el sofriment un pot trobar una mica de llum”. En definitiva, la música “és una expressió tràgica de la vida que ha d’acabar en una catarsi”.

Gravat als estudis de Paco Loco, l’experiència de posar-se a les mans d’aquest mític productor asturià els ha donat les ales per assolir una gran llibertat creativa en tots els aspectes musicals.

Així, havent acabat la gira #AubonsiMagranesTour -un preludi al nou treball-, avui dijous 1 de desembre s’inicia el llançament de Misteris de sa vida en botigues físiques i digitals. El CD estarà disponible en la Llibreria Samaruc (Algemesí), Macondo (Benimaclet) i Oldies (València).

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà