Critiques de Coalició Compromis cap a l’equip de govern, “que no promou programes de reinserció laboral amb les 7 persones que ha acomiadat”

Des de la formació política opositora Coalició Compromís es critica l’equip de govern de la Pobla de Vallbona, ja que després d’haver aprovat el acomiadaments de 7 treballadors, “s’ha negat a promoure cap programa de reinserció laboral que els permetra buscar un lloc de treball”.

José García

Coalició Compromís ha criticat amb duresa a l’equip de govern de la Pobla de Vallbona, on governa el PP amb majoria absoluta. Amb l’objectiu d’estalviar uns 200.000 euros a l’any, la corporació municipal ha aprovat el comiat de 7 treballadors que fins ara treballaven per a l’Ajuntament poblà.

Ara, des d’esta formació política ecosocialista s’ataca als dirigents locals “per no haver promogut cap tipus de programa de formació, acompanyament ni orientació que puga enfocar-los en la recerca de treball en una complicada conjuntura econòmica i després de molts anys al servei dels ciutadans de la Pobla”.

Segons els representants de la Coalició Compromís a La Pobla, estos acomiadaments s’han produït “com a conseqüència de les polítiques laborals de l’equip de govern, del PP, a l’ajuntament poblà”. Afigen estos mateixos representants quà “després de la política de contractacions massives i de colocació a dit dutes a terme durant anys pels governs del Partit Popular a l’Ajuntament de La Pobla, i de crear una plantilla municipal sobredimensionada que genera un cost que no es pot cobrir amb els actuals ingressos municipals, ara estem davant una reducció de plantilla que segueix uns criteris que no compartim ni acceptem”.

Eixos criteris d’acomiadament, segons Coalició Compromís, es fonamenten en la voluntat de cedir  la gestió de determinats serveis públics a empreses privades, desfent-se així d’alguns treballadors, i la premisa de respectar els treballadors afins al PP front a la resta”.

Des de la Coalició Compromís se li demana l’equip de govern en el plenari que pose en marxa polítiques socials, formatives i laborals per que les persones acomiadades tinguen una perspectiva de futur millor, i s’asessegura que l consistori de la Pobla “no contempla cap programa d’acompanyament que no siga la retribució econòmica que, en concepte de finiquito, li correspon per llei a estos treballadors”.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà