L’Ajuntament convoca la XI edició dels premis literaris Teodor Llorente

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha multiplicat quasi per quatre la dotació econòmica del concurs i les obres han d’estar escrites en valencià

L’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha convocat l’onzena edició dels premis de narrativa curta i poesia Teodor Llorente. Com a principal novetat les obres literàries han d’estar escrites en valencià. La dotació econòmica s’ha multiplicat quasi per quatre. El premi en categoria juvenil és de 200 euros i 1.000 euros per a adults.

Els premis Teodor Llorente que començaren en 2005 estan oberts a la participació de qualsevol persona a partir dels 12 anys donat que hi ha categoria per a adults i juvenil.

Enguany com a principal novetat les obres literàries han d’estar escrites en valencià i s’ha augmentat la dotació dels premis. En la categoria juvenil la quantia és de 200 euros i per a adults la dotació econòmica s’ha multiplicat quasi per quatre, en arribar el premi als 1.000 euros.

El termini per a presentar obres finalitza el 23 de març de 2016 i s’han d’adreçar a la Biblioteca Municipal. Per a valorar les obres que opten al premi l’Ajuntament ha configurat un jurat format per persones vinculades al món de la literatura i l’ensenyament i presidit per la regidora de Cultura, Beatriu Palmero.

El lliurament dels premis tindrà lloc el pròxim 29 d’abril dins de les activitats culturals de café teatre que es fan periòdicament a la Pobla de Vallbona.

Els autors poden participar de manera individual o col•lectiva, així com presentar més d’una obra i en més d’una categoria.

Donat que es tracta d’un premi de narrativa curta les obres no poden superar els 10 fulls i en el cas de poesia el límit està en 200 versos.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en