La biblioteca municipal regala un llibre per un kilo d’aliments

El recaptat en la campanya solidària es destinarà a Cáritas de la Pobla de Vallbona

La biblioteca municipal de la Pobla de Vallbona uneix cultura i solidaritat amb la IV Campanya Solidària amb motiu del Dia del Llibre. A les portes de la Casa de la Cultura s’han instal•lat unes parades amb llibres i per cada quilo d’aliments que els veïns donen se’ls regalarà un llibre que podran triar entre l’oferta que s’exposa davant de la biblioteca. Tot el recaptat es destinarà a Cáritas.

Esta iniciativa, que du per nom ‘1 llibre per un quilo d’aliment’, té lloc a la biblioteca municipal de la Pobla de Vallbona fins al pròxim divendres 22 d’abril i té molt bona rebuda entre els veïns, en especial entre els escolars, que acudixen en grup a la biblioteca a fer les donacions d’aliments no peribles.

Tot el recaptat en la campanya solidària es destinarà a Cáritas i es fa coincidir anualment amb la data de celebració del Dia del Llibre. Enguany és el quart any que s’organitza i l’horari serà de 9.00 a 13.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores.

En l’edició anterior es van arreplegar al voltant de 700 quilos d’aliments que es van donar a Cáritas per a què es distribuïra a través de les dos parròquies de la localitat.

Per la seua banda, la biblioteca municipal va regalar més de 700 libres infantils, juvenils i per a adults provinents dels fons de la biblioteca i de donacions fetes per particulars.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà