L’Eliana celebrarà del 16 al 23 d’abril la tradicional “Setmana del Llibre Escolar”

Amb el mes d’abril arriba la festa del llibre a l’Eliana i del dilluns 16 d’abril al dilluns 23, l’Ajuntament ha organitzat un gran nombre d’activitats amb l’objectiu d’acostar a joves, xiquets i xiquetes del municipi a la lectura de llibres.

Del dilluns 16 al divendres 20, els alumnes i les alumnes d’infantil i de primer cicle de primària podran gaudir del contacontes “El Petit Princep” a càrrec de Rebombori Cultural. A més es realitzaran tallers al voltant de la figura de “El Petit Príncep”. Aquests tallers han sigut organitzats per l’alumnat d’educació infantil de l’IES L’Eliana.

El dimarts 17, tindrà lloc la celebració de la “Fira l’Aventura de la Literatura”. Aquesta activitat compta amb diversos actes programats en el Parc de la Pinada, plaça d’Europa i Auditori Municipal on es farà lliurament dels premis “So de les Paraules” i “Eliaventura 2018”, per a finalitzar amb la representació teatral de “La Princesa Sense Castell” a càrrec d’Aplae.

Dijous 19, hi haurà un contacontes especial a les 17.45 a la Biblioteca Municipal.

A més, diumenge 22, la plaça del País Valencià acollirà la celebració del Dia Internacional del Llibre amb estands de llibreries de l’Eliana, tallers didàctics, animació i racons creatius, així com el Contacontes ‘Anem d’aventures’ i el concert de rock infantil oferit per Tofolets.

El punt final ho posarà el Dia Internacional del Llibre que se celebrarà el 23 d’abril. Per a aquest dia gran del llibre, des dels diferents centres educatius del municipi els alumnes podran donar recomanacions sobre llibres i experiències en la lectura, dins de l’activitat “Jo llig, et conte?”.

El fermall d’or ho posarà el documental i xarrada “Còmic-on Episodi IV”, creat pels alumnes de cambra de l’ESO de l’Eliana.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà