Una exposició recollirà els 125 anys d’història del trenet València – Llíria

Antiga estació de Llíria
El proper 13 de desembre la ciutat edetana acull l’exposició ‘El Trenet del Túria 1888-2013, Valencia-Llíria’, organitzada per Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV), en col·laboració amb Vossloh.

I.G.

Una mostra documentada mitjançant escrits originals, planols, fotografies, projectes, rellotges, campanes, centraletes, bitllets i aparells ferroviaris del conegut ‘Trenet’, la línia de via estreta en servei més antiga de la Comunitat i que va suposar el començament de l’expansió del ferrocarril a la província de València.

Amb aquest motiu, des de la Regidoria de Cultura, Educació i Festes de l’Ajuntament de Llíria s’anima als veïns d’aquest municipi del Camp de Túria que tinguen fotografies de la ciutat, amb qualsevol motiu escènic, a participar en esta exposició.

El regidor de l’àrea, Salvador Oliver, ha destacat que amb aquesta proposta es tracta “d’enriquir encara més este capítol de la història de Llíria” i ha animat als seus conciutadans a participar “a través d’estes fotografies que reflectiran l’evolució de la nostra ciutat des d’aquell 1888, fins a l’actualitat”.

Totes les fotografies s’inclouran en l’arxiu municipal, formant part del fons fotogràfic de la ciutat. A més a més, segons ha indicat Oliver, “estaran arreplegades en un llibre” editat pel consistori edetà.

No hi han comentaris

Respon

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 46183 · L'Eliana · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en