Proposen un rec asfàltic per evitar problemas de brutícia a les proximitats del pàrquing de La Cultural

El Camp de Túria
La Coalició Compromís de Llíria ha aprofitat unes critiques fetes pels veïns pròxims al solar de La Cultural, on s’ha habilitat un lloc d’estacionament. Ara el pàrquing permet deixar un bon nombre de vehicles, però també s’estan causant queixes en els habitants de la zona, perquè les seues vivendes ara s’embruten de pols de forma habitual.

José García

Segons expliquen els membres de la formació ecosocialista edetana, les queixes veïnals apunten a un increment de la brutícia des que que es va tornar a posar en funcionament el aparcament públic en el solar de La Cultural, entre els carres de la Venta i de l’Avinguda dels Furs. El pas dels vehicles alça pols i fa que aquesta acabe entrant en les vivendes de forma constant.

Afig a açò el portaveu de la Coalició Compromís a Llíria, Paco Garcia, que l’Ajuntament ha intentat minimitzar l’impacte que causa la sorra quan es volatilitza mitjançant el reg del solar amb aigua i intentar que es compacte la terra, però eixa solució no es bona “especialmente els dies en què bufa el vent, amb remolins que dipositen una gran quantitat de sorra a terrats i balconades de la zona”.

Garcia proposa, com solució, que s’inicien els tràmits necessaris destinats a habilitar una partida pressupostària per contractar d’un reg asfàltic del solar de La Cultural, “amb l’objectiu de solucionar els problemes de brutícia que genera la sorra que es desprèn dels àrids compactats de l’aparcament i que a través del vent es dipositen en els immobles del voltant”, segons explica el propi representant de la Coalició Compromís.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà