Compromís demana la restitució del servei de jardineria en la Vall de Llíria

valldelliriaL’empresa contractista va finalitzar a la finals de març el contracte i ningú s’encarrega del manteniment de les zones verdes

Els veïns de la Vall de Llíria han denunciat que des de finals de març les zones verdes no tenen manteniment. La raó radica que s’ha finalitzat el contracte de manteniment que una empresa realitzava per al consistori, “sense que ningú previnguera una pròrroga o una nova gestió del servei”.

Segons la coalició, l’equip de personal de jardineria de l’Ajuntament “no està realitzant cap manteniment”, per que “no tenen el suficient personal i tampoc tenen la maquinària que fa falta per al segat de la multitud de metres quadrats de gespa” que hi ha en aquesta zona.

Compromís lamenta que “una vegada més, la deixadesa del Govern Local en la previsió de la prestació de serveis es fa visible”, ja que aquest “no és l’únic servei que ha caducat la seua vigència o concessió, sinó que pràcticament han sigut tots els contractes, concessions o serveis prestats per altres empreses, els que han vist conclosa la seua vigència sense que es prenga cap decisió política referent a la seua nova contractació, pròrroga o finalització”.

De fet, afigen, en el parc de Sant Vicent des que es va jubilar la persona adscrita “no s’ha tornat a contractar a ningú en el seu lloc, havent de suplir la seua absència, o be per personal del Pla d’Ocupació Local o rotatòriament els treballadors de la brigada de jardins, havent de desatendre altres zones de la ciutat per a abordar els treballs del parc”.

Compromís demanarà en la pròxima comissió d’Obres i Serveis que es restituïsca el servei de jardineria en la Vall de Llíria o es procedisca a re estructurar la Brigada de Jardins i dotar-la dels mitjans per a poder prestar el servei de forma directa pels professionals municipals.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà