La nova ‘targeta ciutadana’ permetrà pagaments i gestions en tota la localitat

La iniciativa naix de les AMPAS dels col·legis Horta Major, La Pea i Sant Francisco i Santo Domingo, de l’IES Els Rodanes i de l’Associació de Comerciants de Vilamarxant

Els veïns de Vilamarxant podran pagar, tramitar i accedir a tot tipus de serveis a través d’una sola targeta que unifica l’accés a serveis municipals, la tramitació de documentació administrativa local i la realització de qualsevol tipus de pagament en comerços locals. Són les funcionalitats de la nova targeta ciutadana.

La iniciativa naix de la proposta de les Associacions de Pares i Mares (AMPA) dels col·legis Horta Major, La Pea i Sant Francisco i Santo Domingo, així com l’IES Els Rodanes, al costat de l’Associació de Comerciants i Professionals de Vilamarxant (ACPV), que han treballat junt la de l’Ajuntament de Vilamarxant per implementar el projecte.

Aquests col·lectius han mantingut, al costat del regidor de Comerç i Noves Tecnologies, Eliseo Sanz, una reunió per a organitzar els terminis d’execució, establint el calendari i procediment per a la seua adopció entre les entitats implicades.

La targeta funciona gràcies a la plataforma desenvolupada per PAY[in], que lideren dos veïns de Vilamarxant, i que ofereix aplicacions en la gestió de pagaments i accessos tant a nivell comercial com a administratiu.

La targeta ciutadana es troba en una primera fase, dirigida únicament a les AMPA i a la ACPV amb l’objectiu de desenvolupar el seu correcte funcionament i veure les potencialitats de la plataforma Pay[In] en l’escenari local.

En aquest sentit, es van a introduir una sèrie de descomptes econòmics als associats de les diferents AMPA locals per a realitzar compres en els comerços locals adherits.

L’objectiu és que en el futur s’estenga a més associacions i que puga ser adoptada per l’Ajuntament en els seus propis serveis, a més de servir per a l’obtenció de bitllets de tota la xarxa de transport públic de Ferrocarrils de Generalitat.

No hi ha comentaris

Deixa una resposta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · C/Belgrado, 17 · La Pobla de Vallbona · Tel. 962744555

Contacta amb InfoTúria ací

Llicència CC 3.0
Segueix-nos en