La Pobla inicia la votació en les inversions participatives

Cada veí major de 16 anys disposa de 10 punts que pot repartir entre les 53 propostes que s’han presentat

Este dimarts ha començat el procés de votació per a les inversions participatives de la Pobla de Vallbona. Fins el divendres 24 de març, els veïns, majors de 16 anys, podran elegir aquelles propostes que consideren prioritàries a l’hora de realitzar inversions.

Cada veí, empadronat a la Pobla i major de 16 anys, disposa de 10 punts que pot repartir entre les 53 propostes que s’han presentat. La votació es pot fer a través de dos vies. Per una banda, de manera telemàtica l’enllaç de la pàgina web de l’Ajuntament, www.lapobladevallbona.es, on només s’han de registrar i decidir a quines inversions volen destinar els seus punts. D’altra banda, al Centre Social s’ha ubicat una taula per a la votació presencial que està oberta de 10.30 a 13.30 hores i de 16.00 fins a 19.00 hores.

La pàgina web del procés de participació oferix informació en temps real del número de punts que té cada proposta. Les més votades són la remodelació del Centre Social, la construcció d’una pista multifuncional en el parc municipal o la interconnexió amb carril bici de les zones residencials.

El municipi s’ha dividit en set zones que es repartixen un total de 132.000 euros en inversions.

El pròxim dimecres 29 de març es presentaran aquelles inversions que han obtingut més vots en cada zona amb el compromís del consistori d’executar-les per ordre fins que s’acabe la partida pressupostària.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà