Aquests són els alumnes de l’Eliana amb el premi extraordinari al rendiment acadèmic

IES l'Eliana Camp de Túria

Han obtingut una nota mitjana de 10 en Secundària

La Conselleria d’Educació ha fet públic el llistat d’alumnes d’Educació Secundària que han obtingut el premi extraordinari al rendiment acadèmic per les seues qualificacions en el curs 2021/2022. Aquest guardó ha sigut atorgat a nou alumnes de tres centres educatius de l’Eliana.

Del col·legi Iale ha sigut guardonada Blanca Arner, Yiting Chi i Suxi Zhang; mentres que del Helios el premi ha anat a per a a les mans de Paula Buigues, Javier Calaforra i Cristina Tárraga. Per part seua, de l’IES l’Eliana l’alumnat afortunat ha sigut Bruno José Esplugues, Javier Mustieles i Yulema Sánchez.

Tots ells van obtindre la màxima classificació, és a dir un 10, en els seus respectius cursos.

L’obtenció d’aquest premi extraordinari es farà constar en l’historial i en l’expedient acadèmic de cadascun dels alumnes en finalitzar la seua etapa educativa. A més, tots ells rebran un diploma a l’excel·lència expedit per la Conselleria, que serà entregat pròximament en un acte acadèmic per eixe motiu.

L’alcalde de l’Eliana, Salva Torrent, ha trasllat la seua felicitació als alumnes i als seus familiars pel seu esforç i els resultats acadèmics obtinguts. “Com a Ciutat Educadora, l’Eliana vol posar en valor aquests resultats que confirmen que l’educació és un vector de transformació social i de millora de la vida de la ciutadania”, ha destacat.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà