Xarrada ‘Les plantes medicinals del riu Túria’ a la Casa de Fusta

cartel

Este dissabte, 26 de maig, al Centre de visitants del Parc Natural del Túria (Casa de Fusta) de Vilamarxant de 10.30 a 14 hores tindrà lloc la xarrada ‘Les plantes medicinals del riu Túria’, impartida pel biòleg Aurelio Peña Rivera, coautor del llibre ‘Flora vascular del Parc Natural del Túria’ i organitzada per la Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Vilamarxant i pel Parc Natural del Túria.

Segons explica, el ponent “l’ús de les plantes per a sanar dolències i malalties forma part de la cultura de cada poble, comarca o territori concret. No és necessari anar-se’n a l’Amazones o a l’Orinoco, alguns territoris pròxims a nosaltres encara conserven tradició i saviesa en el camp de l’etnobotànica. Sorprén la gran tradició d’herbolaris de la comarca del Camp de Túria, persones que tenen un profund coneixement sobre les virtuts i formes d’ús de certes plantes i als quals volem retre homenatge”.

L’activitat es dividirà en dues parts: una de teòrica, on s’explicaran les plantes que s’empraran i els seus usos; i una de pràctica, on coneixerem com poden preparar-se en infusions o elixirs florals.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà