Caminada Nocturna Pujada a La Rodana

caminata

Este divendres, 3 d’agost, se celebrarà la VIII Caminada Nocturna. Pujada a La Rodana, una cita ja tradicional en el calendari estiuenc vilamarxanter en el que ja hi ha més de 200 persones inscrites. Per participar-hi és obligatori estar apuntat i les inscripcions es tancaran este divendres a les 14 hores o quan s’arribe a la xifra de 300 participants.

Podeu inscriure-vos a la pàgina web de Senderistes Les Rodanes: http://senderistescavilamarxant.blogspot.com/ o a l’Ajuntament de Vilamarxant.

La Caminada és una prova gratuïta i no competitiva amb eixida serà des de l’avinguda 2 de Maig a les 19.15 hores i l’arribada està programada al voltant de la mitjanit,.

El recorregut és circular, de 12,700 quilòmetres. La majoria del trajecte transcorrerà per camins de terra, sendes i pistes d’asfalt. A més, els participants podran decidir la dificultat del recorregut, de manera que aquells que vulguen pujaran a La Rodana Gran, mentre que la resta continuarà cap a la Bassa Barreta.

Els participants hauran de portar el sopar i beguda. La vetlada estarà amenitzada,pel quintet de vent local Ad Libitum.

Des de l’organització recorden que caldrà portar roba i calçat còmodes, llanterna o frontal. Aquells que vulguen també podran portar-se cadires per seure durant la parada a la Bassa Barreta. L’organització sí que facilitarà llum artificial a este paratge.

Esta activitat està organitzada per l’Ajuntament de Vilamarxant amb la col·laboració de Senderistes Les Rodanes, la secció de muntanya del Club d’Atletisme Vilamarxant.

 

 

 

 

 

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà