Banner papereria Ruiz

Trobada de Jazz de l’Eliana

 

Les ‘Trobades de Jazz’ de l’Eliana celebren enguany el seu vint-i-novena edició estiuenca, dins de el ‘Festival Estiu a la Torre’ que se celebra durant els mesos de juny, juliol, agost i setembre en la Torre del Virrei.

Pritt&Simon, el duet format pel madrileny Francisco Simón i l’alemany Andreas Prittwitz obrin aquesta edició. El millor Blues, New Orleans, Jazz, R&B, Soul, Jazzrock juntament amb els músics Luis Fernández, Dani Casielles i Antonio Calero. A les 22.30 hores en La Torre. Les entrades tenen un preu general de 7 i 5 euros per a les reduïdes.

El dissabte 11 a les 22.30 hores serà el torn de Domisol Sisters, Grup format per quatre cantants i set músics d’èxit que interpretaran música dels anys 30, 40 i 50, fent recordar el millor de l’era del swing. Les entrades per a aquest espectacle estan quasi esgotades i es poden adquirir per un preu de 7 euros la general i 5 euros la reduïda.

El fermall d’or serà a càrrec de la valenciana Nora Pastor, al costat de Christian Molina en el piano, Batiste Miguel en bateria i Enrique Errant en el contrabaix, els quatre formen el grup Nora Pastor Quartet. El concert tindrà lloc el 18 d’agost a les 22.30 hores i el preu és de 5 i 4 euros l’entrada general i reduïda, respectivament.

Els tiquets es poden adquirir de dilluns a diumenge a partir de les 22:30 hores en la taquilla del cinema d’estiu i en la Torre del Virrei una hora abans dels concerts i a través de www.elientrada.es.

 

 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.