Els Clavaris de l’Eliana porten ‘Chiquilla, el Musical de Seguridad Social’

chiquilla

Els Clavaris de la Mare de Déu del Carme 2019 de l’Eliana comencen les activitats festives el pròxim 10 de novembre amb ‘Chiquilla, el Musical de Seguridad Social’.

L’Auditori Municipal de l’Eliana acollirà dues representacions del musical, una sessió de vesprada, a les 19.30 hores, i altra nocturna a les 23 hores.

El musical, produït per ‘The Music Baker Producciones’, compta amb el suport de la formació Seguridad Social i veu la llum quan es compleixen els 30 anys de la formació musical.

Al llarg de quasi dues hores i a través d’una divertida història que té lloc a un bar, es recorren 19 de les cançons de la banda que conviden el públic a cantar i ballar.

Des de la Clavaria s’han mostrat molt satisfets per poder comptar amb un dels projectes artístics «més innovadors i punters del panorama actual valencià» i han destacat l’arrel elianera que aquest projecte hi té, ja que el vocalista de Seguridad Social, José Manuel Casañ, resideix a la localitat.

«És una aposta ambiciosa, però el nostre poble s’ho mereix», ha assegurat Baltasar Montaner, Clavari Major del 2019, qui ha convidat als veïns de l’Eliana i de tot el Camp de Túria a «viure una nit màgica».

Les entrades per a les dues sessions es poden adquirir des de ja a www.eventbrite.es i des de dijous 26 de setembre, també de forma presencial al Bar Torrent de l’Eliana.

 

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.