Llíria crea els Premis Jaume I pel 9 d’Octubre

9octubre

El 9 d’octubre, Llíria commemorarà el Dia la Comunitat Valenciana amb l’entrega de la primera edició dels Premis Jaume I de Llíria amb l’objectiu de reconèixer el treball de persones i entitats en la defensa de la llengua, la cultura, les tradicions, la vertebració del territori, l’economia, la societat i el benestar social.

Fins al 3 d’octubre, entitats locals i persones a títol individual podran presentar les candidatures a estos guardons. Les propostes hauran d’anar acompanyades per una memòria justificativa de la persona o entitat candidata, tant si és d’àmbit local, comarcal o autonòmic. La Comissió de Cultura serà l’encarregada d’escollir els guardonats, després de valorar les propostes recollides.

La commemoració del 9 d’Octubre es realitzarà en un acte institucional d’homenatge a Jaume I al conservatori de música de Llíria. Este acte, servirà també per fer el lliurament de la 1a edició dels Premis Jaume I de Llíria, amb una cloenda musical a càrrec de l’escola Música Temprana.

Programació d’actes per al 9 d’octubre

El Dia de la Comunitat Valenciana comptarà també l’actuació del cantautor valencià Carles Dénia que presentarà l’espectacle ‘El cant espiritual’ en què trasllada els versos d’Ausiàs March al segle XXI amb tocs de jazz, flamenc, música mediterrània i altres estils. Les entrades, amb un preu de 3 euros, es posen a la venda el pròxim 1 d’octubre a Ca la Vila, en horari de 9 a 13.30 hores.

A més, s’han programat la visita guiada ‘La vila medieval de Llíria, els cavallers i Jaume I’, l’espectacle musical infantil ‘Marcel el marcià, balla, balla’ la xarrada de Vicent Baydal sobre el seu llibre ‘Els valencians, des de quan som valencians?’ i la presentació del nou disc d’Andreu Soler.

La commemoració del 9 d’Octubre es completa amb la tercera edició del Festival de Música Iberofest el 6 d’octubre, des de les 17 hores fins la matinada.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà