Setmana Taurina 2018 de Llíria

toros

La Setmana Taurina de Llíria 2018 arranca demà amb el sorteig de cadafals i la presentació del cartell de la present edició. Esta jornada serà l’inici d’una sèrie d’actes taurins, que s’allargaran fins el 12 d’octubre.

Les penyes taurines de Llíria oferiran sis nits de festejos i cinc sessions diürnes, en què presentaran un total de 21 animals braus. Entre els diversos actes que se celebren, hi haurà quatre entrades de bous i cavalls, el 8é Concurs de Ramaderies autòctones de la Comunitat Valenciana i un “encierro” de bous i altre de vaques embolades, a càrrec de la penya V.A.C. que enguany celebra el seu dècim aniversari.

La programació de la Setmana Taurina 2018 es completa amb una vesprada de carretons i concurs de retalls per als infants i un acte cultural, que se celebraran el dijous 11 d’octubre. A més, la Federació de Penyes Taurines de Llíria ha volgut promoure l’agermanament entre les agrupacions amb dos sopars de germanor a la plaça Major.

Amb la celebració de la XVI Setmana Taurina, Llíria tanca la Fira i Festes de Sant Miquel 2018. Els festejos taurins estan organitzats, per la Federació de Penyes Taurines de Llíria, conformada per 12 agrupacions, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Llíria.

Consulta el Programa_XVI_Setmana_Taurina

 

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà