Celebració del 9 d’octubre a l’Eliana

cartel

El diumenge 7 d’octubre, a les 19 hores la Plaça del País Valencià acollirà un concert de la Romàntica del Saladar, la banda procedent de Xàbia que parteix d’estils tradicionals per a fer música alegre, propera i divertida.

El dilluns 8 d’octubre a les 19 hores tindrà lloc la projecció de la pel·lícula de producció valenciana ‘Paella Today’, una comèdia de César Sabater al nou espai cultural del Centre Sociocultural amb entrada lliure i l’aforament limitat.

El 9 d’octubre es commemorarà el Dia de la Comunitat Valenciana començant amb el  Ciclopasseig per l’Eliana, que començarà a les 12 hores en la Plaça d’Europa. Per a participar caldrà inscriure’s eixe mateix dia a partir de les 9.30 hores amb l’obligació de portar casc.

A la vesprada, a la Plaça del País Valencià, començarà la Fireta del 9 d’octubre, que englobarà una sèrie d’actes que començaran a les 18 hores, amb la inauguració i lectura del manifest del 9 d’octubre. A partir d’eixe moment tindran lloc una sèrie d’esdeveniments dedicats al públic familiar: tallers, representacions, contacontes, música i pirotècnia.

 

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà