‘Clinc! La felicitat en un instant’ a l’Eliana

 

La campanya Anem al Teatre continua la seua programació per al mes d’octubre amb la companyia Pep Bou i l’obra ‘Clinc! La felicitat en un instant’, un espectacle per a un públic familiar, on teatre i circ es barrejen per a contar una història sobre la felicitat.

La companyia Pep Bou es distingueix per haver dissenyat un llenguatge propi mitjançant bombolles de sabó, on subjau també l’art de la mímica. El mateix Pep Bou es consagra com a mim a l’inici de la seua trajectòria, per a més tard fundar diferents companyies fins a llançar-se en solitari al teatre de les bombolles de sabó. Una trajectòria que li ha portat a recórrer diferents païssos i per la qual ha rebut nombrosos premis. Un dels seus espectàcles més coneguts es representa a Port Aventura des de fa més de deu anys.

L’obra “Clinc! La felicitat en un instant”, està dirigida per ell i protagonitzada per Isaías Antolín i Eduardo Telletxea i tracta de simbolitzar el canvi d’actitut que tenen les persones quan deixen de veure la vida d’una forma pessimista, amb por, i decideixen contemplar la bellesa del seu voltant, cooperar amb els altres i gaudir de les sorpreses de la vida.

L’espectacle tindrà lloc el diumenge 14 d’octubre a les 18 hores a l’Auditori Municipal de l’Eliana, i les entrades ja poden adquirir-se de forma anticipada al Centre Sociocultural els divendres d’11 a 13.30 i de 17 a 19.30 hores i mitjançant el webwww.elientrada.es . També es podran adquirir el mateix dia dos hores abans de l’espectacle a la pròpia taquilla de l’Auditori. Els preus són 10 euros l’entrada general i 8 euros la reduïda.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà