II Jornada per la Igualtat a Serra

L’ajuntament de Serra celebra divendres 1 de març la II Jornada per la Igualtat amb un seguit d’actes adreçats a tota la població.

Els alumnes de tercer cicle de primària seran els destinataris d’un taller, Escape Room: ‘La desaparición’, on es plantejaran diferents situacions per tractar les desigualtats que encara hi existeixen entre hómens i dones.

Durant el matí, a l’entrada de la casa consistorial s’estarà construint el mur de la igualtat, on els ciutadans podran deixar el seu missatge sobre pensaments i desitjos que aspiren a tindre una societat més igualitària.

Per finalitzar la jornada, la Casa de la Cultura, acollirà a les 22.30 hores la representació teatral de l’obra ‘Creativas en paro’ de la companyia Rebombori Cultural.

Esta jornada dóna pas a la celebració de la Setmana de la Dona, organitzada des de l’ajuntament conjuntament amb l’Associació de Dones en Acció. Tallers, eixides culturals i un play back solidari són algunes de les activitats preparades.

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals


Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771