Setmana de la Dona a Olocau

La Setmana de la Dona 2019 d’Olocau se celebrarà del 4 al 8 de març amb nombroses activitats organitzades per l’Ajuntament d’Olocau, Dones d’Olocau i les Ames de Casa.

Arrancarà dilluns 4 de març amb un taller de patchwork on les assistents confeccionaran un agarrador de cuina al centre de Serveis Socials.

Dimecres 5 de març les dones realitzaran una excursió a l’Exposició del Ninot i la vesprada del dijous estarà reservada a l’activitat ‘Curts per la Igualtat’ al Saló d’actes de la Vila.

L’acte institucional se celebrarà divendres 8 de març a les 11 del matí, amb un homenatge a les dones emprenedores, metre que, de vesprada eixirà un autobús per a assistir a la manifestació del Dia de la dona a València. Per clausurar la jornada, sopar de germanor.

Dissabte 9 de març, a les 19.30 hores el grup de teatre La Olivera de Sot de Xera portarà a l’escenari de la casa de la cultura l’obra ‘yonosotrasellas’.

Per tancar la setmana, diumenge 10 de març a les 12 hores, arribarà el torn de la companyia de teatre Decopivolta, amb ‘Tulipas’ a la plaça Major.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà