Històries Nocturnes 2019

cartel historuias nocturnas camp de turia

Amb motiu de la commemoració enguany del 100 aniversari de la declaració de l’església de la Sang com a Monument Nacional, Turisme Llíria realitzarà en Històries Nocturnes 2019: Patrimoni, personatges, melodies i bon paladar una visita monogràfica al temple del segle XIII.

Amb el títol ‘La Declaració’, els assistents participaran en un recorregut per l’església el divendres 28 de juny a les 21.00 hores.

La resta de recorreguts donaran inici a les 23.00 hores i s’estrenaran el 7 de juny amb ‘Els Orígens’, que oferirà una visita per la Edeta romana.

El següent capítol, ‘La Màgia’ estarà dedicat a la Lyria mediaval i es realitzarà el 14 de juny, mentre que el següent divendres els participants podran conéixer millor la Llíria renaixentista i barroca amb ‘L’Esplendor’.

La Regidoria de Turisme de Llíria organitza un any més este reeixit programa de visites turístiques nocturnes pel patrimoni de la localitat, que s’acompanyen d’animacions culturals, actuacions musicals i degustacions gastronòmiques.

A partir de demà dimarts, 21 de maig, s’obrirà el termini per a apuntar-se en les visites de Històries Nocturnes 2019. Les places són limitades.

Consulta la programació de Històries Nocturnes 2019

No hi han comentaris

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà.

logo infoturia roig

InfoTúria Periòdic del Camp de Túria · Calle el Panser, 68 · 46183 · L'Eliana · Tel. 960 218 701

Contacta amb InfoTúria ací

Política de Privacitat i l'Avís Legal del periòdic InfoTúria
Llicència CC 3.0
Segueix-nos en
Associacio de Mitjans Digitals

anuncia't en premsa
Dóna visibilitat al teu negoci amb els distints formats de publicitat que t’oferim en el periòdic InfoTúria.

Publirreportatge digital · Publireportatge en l’edició de paper · Video publicitari · Banner digital · Anunci en l’edició de paper

Per a més informació contacta amb nosaltres amb el formulari o en els telèfons
960 218 701 – 615 335 771