EstiuejArte: rutes turístiques els caps de setmana d’agost

EstiuejArte arranca el dissabte 10 d’agost i, durant quatre caps de setmana oferirà l’oportunitat al veïnat i, també, als turistes de visitar els principals monuments de Llíria i descobrir part de la història de la localitat, recorrent la ruta Llíria Històrica.

Les vistes gratuïtes començaran cada dissabte i diumenge, a les 11 hores, des de la Tourist-Info. Els dissabtes 10, 17, 24 i 31 d’agost la ruta es realitzarà en castellà i valencià, mentre que els diumenges 11, 18 i 25 d’agost, la visita estarà disponible en anglès i francès.

EstiuejArte proposa un recorregut urbà, cultural i cronològic que, durant dos hores visita els Banys Àrabs, la Muralla Medieval i l’Església de la Sang; per finalitzar a la plaça Major, amb la visita a Ca la Vila i a la façana de l’església de l’Assumpció, d’estil barroc.

Per participar en les visites d’este programa, no cal fer una reserva prèvia; sinó que la inscripció es realitzarà el mateix dia de la visita a la Tourist-Info, situada al carrer Sant Vicent Ferrer, 19.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà