El grup de teatre El Clarín estrena ‘Los diez negritos’

Vols descobrir el misteri que envolta a un grup de 14 persones en un vaixell? Este és l’inici del thriller teatral ‘Los diez negritos’, que el Grup de Teatre El Clarín de Llíria estrena el 19 i 20 d’octubre, amb una doble representació.

L’obra, dirigida per John García, és una adaptació de la novel·la d’Agatha Christie, amb dosis de suspens, misteri i intriga. La senyora Owen embarca a tots els personatges en un creuer que els porta una illa secreta. Però tots ells tenen un misteri que amagar i, al llarg de l’obra, s’aniran descobrint les relacions ocultes entre els diferents personatges. I, com no, la mort serà una de les protagonistes de la representació.

‘Los diez negritos’ es representarà en dos sessions: el dissabte 19 d’octubre, a les 22.30 hores; i el diumenge 20 d’octubre, a les 18.30 hores. Les entrades ja estan a la venda, a 5 euros per als socis i 8 euros per als no-socis.

Este és el tercer projecte teatral que la Banda Primitiva oferix en l’any del bicentenari, després de l’èxit del musical ‘El diluvio que viene’, una coproducció amb el Teatret de Sant Francesc; i la sarsuela ‘La del manojo de roses’, que va recuperar este gènere al Clarín 20 anys després.

No hi han comentaris

Deixar una resposta

El vostre correu electrónic no es publicarà.