La Nit dels Ànimes a l’Eliana del 23 al 31 d’octubre

L’Eliana es prepara per a celebrar la Nit dels Ànimes, una festivitat que posa el focus en les llegendes, monstres i éssers fantàstics valencians.

Els actes començaran el dimecres 23 d’octubre a les 17.30 hores a la Biblioteca de l’Eliana amb la primera sessió d’un taller gratuït de confecció de disfresses de monstres tradicionals valencians. Aquest taller estarà conduït per alumnes de l’Escola de Disseny de València (ESAD), i està dirigit a joves i adults que confeccionaran disfresses per als xiquets. El material serà aportat per la Regidoria de Joventut i els participants  podran triar entres: Bruixa, Home dels Nassos i Dimoni. També es comptarà amb voluntaris que aconsellaran per a la confecció d’altres disfresses, com Bubota o l’Home del Sac. Hi haurà una segona sessió d’aquest taller el 30 d’octubre a la mateixa hora.

El divendres 25 hi haurà un torneig del joc de taula valencià “La Fallera Calavera”, i que tindrà lloc a les 16.30 hores a la Biblioteca Municipal amb Enric Aguilar, creador del joc. Per a participar cal inscriure’s en https://forms.gle/VTaPmVtnGoH5WziE8

El 31 d’octubre se celebrarà la Nit dels Ànimes amb diverses activitats, començant a les 17.30 hores amb un contacontes a la Plaça del País Valencià, “La Maria no té por”, amb Eva Andujar, i tallers i activitats diverse.

A les 19.30 hores començarà la cercavila de disfresses des de la Plaça del País Valencià en la que podran participar els xiquets disfressats que ho desitgen.

A partir de les 20 hores s’obrirà el passatge del Bunyoler del Terror de la Falla Josep Antoni, Puríssima i Major en el carrer Major 35.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà