Serra acull el diumenge el II Trail Castell de Serra

Serra acollirà el diumenge 27 d’octubre a les 7.30 hores el II Trail Castell de Serra, una prova esportiva que es disputarà íntegrament dins del parc natural a la Serra Calderona. Més de 200 persones ja s’han inscrit per poder participar en una carrera de 29 quilòmetres i 2.000 metres de desnivell positiu.

L’event està organitzat pel Club de Muntanya Castell de Serra i amb la col·laboració i s’emmarca dins del Circuit Trail Camp de Túria. La cursa té limitades les inscripcions a 300 participants, ja que transcorre per dins del parc. Amb eixida i arribada a la plaça de la S.M La Primitiva, el trail coronarà els cims de l’Alt del Pi (716m), Sierro (737m) i Rebalsadors (801m).

Hi haurà cuatro categories absoluta, veterà, màster i local. En el transcurs del recorregut hi ha previstos cinc avituallaments i una zona de recuperació amb massatge i avituallament al finalitzar la competició.

Les inscripcions encara estan obertes fins a esta nit a www.sportmaniacs.com/…/inscript…/trail-castell-de-serra-2019, on es pot consultar també el reglament de la cursa.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà