Torna el passatge del terror a la Casa de la Cultura de Serra per Halloween

La Casa de la Cultura de Serra serà el 31 d’octubre l’escenari per a la representació del tercer passatge del terror gratuït amb diferents actuacions i recreacions que es celebraran amb motiu la festa de Halloween.

Més de 60 figurants, perruquers, estilistes, modistes i decoradors estan treballant per tal de donar el màxim realisme a les diferents escenes i representacions que s’han preparat. Nombrosos efectes especials entre imatges i sons seran la principal novetat d’enguany.

El passatge començarà a les 19 hores i durant tot el recorregut, que durarà al voltant de 11 minuts, i al que el públic accedirà en xicotets grups, es representaran escenes de terror. Mentre dure el passatge, a l’exterior de la plaça de La Primitiva es celebraran diferents tallers de manualitats relacionades amb Halloween i berenar organitzat per les clavariesses de la Mare de Déu dels Àngels.

La vetlada, coordinada des de la regidoria de Promoció Cultural de l’Ajuntament de Serra, comptarà amb la col·laboració de diferents col·lectius locals i nombrosos voluntaris. Enguany es celebra la tercera edició del passatge del terror. Una vesprada d’emocions que en les edicions passades va ser un vertader èxit de participació, l’any passat de fet, quasi 700 persones van gaudir l’espectacle.

Comentaris tancats

Respondre

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà