Banner papereria Ruiz

La Banda Primitiva de Llíria presenta la programació de concerts de Santa Cecília

Amb motiu de la festivitat de Santa Cecília, patrona de la música, la Banda Primitiva de Llíria presenta tota una programació d’activitats, amb els concerts de l’Orquestra Simfònica, la Banda Juvenil Primitiva, la Banda Primitiva i el concert extraordinari de la Banda Municipal de València.

La programació arranca el 9 de novembre, a les 19.30 hores, amb el II Festival Bankia d’Orquestres, que se celebra al teatre del Clarín. Actuaran l’Orquestra de la Societat Musical d’Alboraia, dirigida per Francisco Valero; i l’Orquestra Simfònica Primitiva, dirigida per Juan José Aguado, que comptarà amb la participació dels solistes Vicent Llimerà (oboè), Borja Llimerà (percussió) i Javier Herguera (piano).

El 16 de novembre la Banda Juvenil, amb motiu de l’any del bicentenari, farà un homenatge als directors titulars de la jove agrupació del Clarín: Lirio Palomar, Inocencio Cotanda, Francisco Ramos, Francisco Alegre, Amador Martínez, Pedro Vicente, Salvador Oliver, Miguel-Pelegrí Verdeguer, Miguel Ángel Navarro, José Escrig, José Plaza i Salva Marí.

El concert de la Banda Juvenil tindrà una entrada solidària, que es podrà comprar a la secretaria de la societat, a un preu de 3 euros. La recaptació  es donarà a Unicef, gràcies al conveni de col·laboració entre l’associació i l’Escola de Música de la Banda Primitiva, que és Escola Amiga d’Unicef.

El concert de la Banda Primitiva tindrà lloc el 23 de novembre, amb la participació dels directors invitats Jan Cober i Juan Bautista Meseguer, que prendran la batuta de la nostra bicentenària agrupació per oferir un concert de primer nivell.

La vetlada finalitzarà amb la participació de la Coral Polifònica de la Banda Primitiva i el cor de l’Escola de Música que interpretaran els himnes, dirigits pel director titular, Javier Enguídanos Morató.

No hi han comentaris

Deixar un comentari

El vostre correu no es publicarà.